VANDRING

Fjällvandring i Fjällriket är sommarens finaste familjeäventyr. Från Fjällriket Baggården kan du vandra i fjällen direkt ifrån stugan. De korta och lättvandrade lederna passar även småbarnsfamiljer. Fjällriket erbjuder ett flertal olika fantastiska vandringsdestinationer, där man utifrån sina färdigheter och ambitioner kan hitta just det som passar. En upplevelse som berikar livet med djur, fauna och spektakulära vyer. 

ANÅDALEN NATURRESERVAT, ETT FAMILJEÄVENTYR.
HÄLLMÅLNINGARNA & EVAGRAVEN, EN UTFLYKT SOM GER INTRYCK.
FJÄLLRIKET; VYER SOM VÄRMER
Previous
Next

VANDRINGSLEDER

Fjällriket består av ett spektakulärt landskap som gjort för vandring med höga fjäll, djupa dalar och trolska skogar. Det finns vandringsleder markerade över större delar av Fjällriket, vilket gör det lättare att ta sig fram. På Klicka på knappen nedan för att se en karta & översikt över vandringsleder.

VI LETAR EFTER EN GUIDE!

Vi på fjällriket söker efter en driven entreprenör som kan hålla i guidade turer. Vandring, fjällskidor och skoter, där du tillsammans med Fjällriket Baggården samarbetar för att skapa fantastiska upplevelser. Hör gärna av dig om detta låter intressant för dig!

UTRUSTNING

Vi på Fjällriket Baggården vill göra naturen och aktiviteter tillgängliga för alla. Där entreprenörer driver med uthyrning och vi som destination har en aktivitets bank med utrustning till olika aktiviteter. Vi strävar efter att vara en destination där de olika aktiviteterna skall vara tillgängliga för alla.

FJÄLLRIKET

FJÄLLRIKET BAGGÅRDEN

MESSLINGEN 210

SE-840 95 FUNÄSDALEN

SVERIGE

Tel 0684 - 26200

info@gamlasidan.fjallriketbaggarden.se