SNOWKITE & KITESKOLAN

Ett stenkast från Messlingen ligger Flatruet känt för att vara det bästa området för snowkite i Sverige. Snösäkert med stora öppna ytor som skapar jämna och fina vindar vilket gör det till ett av de bästa områdena för både nybörjare och avancerade åkare. Här kan alla lära sig utan att de ska bli krångligt. I Messlingen har du Snowkiteskolan som hjälper dig komma igång och guidar dig hela vintern. Snowkite är vinterns roligaste och mest magpirrande aktivitet och nått som alla kan lära sig.

KITING, FRIHET, GLÄDJE
FLATRUET, LJUVLIGT
MAGISK SOLNEDGÅNG
Previous
Next

FLATRUET- PARADISET FÖR SNOWKITE

Flatruet anses som det bästa området för Snowkite av erfarna Kitare. Flatruet är ett flackt fjäll som erbjuder löjligt bra möjligheter för kiting. Den kontinuerliga blåsten och flacka marken möjliggör bra och långa åkturer. Flatruets nås med skidor från Baggården och med bil över Flatruetvägen.

OBSERVERA ATT FRÅN APRIL ÄR DET KALVNINGSTID FÖR RENARNA! RESPEKTERA NATUREN OCH DJURLIVET I OMRÅDET!

SNOWKITESKOLAN I MESSLINGEN- LÄR DIG SNOWKITE

Lars-Johan Certifierad instruktör hjälper och lär alla som vill komma igång, både nybörjare och erfarna kitare. Kan du redan kita och bara vill ha lite info och sällskap på fjället så hör av dig.
Tel: 072-3415358

snowkiteskolan@gmail.com 

HUR FUNKAR DET?

Efter en dagskurs så surfar de flesta på egen hand från att aldrig hållit i en kite. Lars-Johan hjälper till med allt från kurser till guidade turer. Kite-utrustning ingår i kursen. Alla kan lära sig i dessa fina förhållanden på Flatruet.

FJÄLLRIKET

FJÄLLRIKET BAGGÅRDEN

MESSLINGEN 210

SE-840 95 FUNÄSDALEN

SVERIGE

Tel 0684 - 26200

info@gamlasidan.fjallriketbaggarden.se