DJUR & NATURSKÅDNING

Baggården är omgiven av natur bestående av höga fjäll, skogar och natursköna tjärn & åar. Ett djurrikt miljö med samernas renar som betar över hela Fjällriket, en unik upplevelse att vandra ut i naturen och beskåda allt det naturen har att bjuda på. Rena själ och huvud genom att bara vara i nuet i ett av sveriges naturskönaste områden. 

NORRSKEN, EN UPPLEVELSE UTAN DESS LIKE.
BAGGÅRDEN, KOM NÄRA PÅ RENEN.
TJÄDERLEK, ETT VILT DJURSPEL
Previous
Next

DJUR

Fjällriket bjuder på ett rikt djurliv, allt från renar till skogsfåglar. Genom att vara varsam i naturen kan man se diverse djur under de olika årstiderna. Under sommaren då renarna vandrar fritt runt fjällbyn, kan du ta morgonm kaffen och kolla på de vackra skapelserna. Fjällriket Baggården ger känslan av att man lever med naturen.

NATUR

Runt om i Fjällriket finns det mycket spektakulär natur och fenomen som norrsken som kan förekomma. Vandra till skogshyddorna för att sova över en natt i naturen och skåda allt den enastående naturen har att bjuda på. ett familjeäventyr dör man knyter band som ingen annanstans. Kolla in de olika skjulen nedan.

UTRUSTNING

Vi på Fjällriket Baggården vill göra naturen och aktiviteter tillgängliga för alla. Där entreprenörer driver med uthyrning och vi som destination har en aktivitets bank med utrustning till olika aktiviteter. Vi strävar efter att vara en destinationen där de olika aktiviteterna skall vara tillgängliga för alla.

FJÄLLRIKET

FJÄLLRIKET BAGGÅRDEN

MESSLINGEN 210

SE-840 95 FUNÄSDALEN

SVERIGE

Tel 0684 - 26200

info@gamlasidan.fjallriketbaggarden.se