MOUNTAINBIKE

Fjällriket Baggården är en fjällby med goda moutainbike förutsättningar, varierande landskap. Leder som slingrar sig från skogarna upp på de kala fjällen. En upplevelse där motion och natur står i fokus, 

UTMANANDE SLINGOR MED FANTASTISK NATUR.
EN AKTIVITET & UPPLEVELSE FÖR HELA FAMILJEN
Previous
Next

MOUNTAINBIKE-LEDER

Med utgångspunkt Baggården finns det ett flertal nya mountainbike-leder. Messlingen IK som jobbar för att främja MOUNTAIBIKE möjligheterna i Fjällriket & Messlingen har gjort ett fantastiskt jobb med att märka ut de nya mountainbike-lederna. Klicka på knappen nedan för att se kartan.

Messlingen IK

Messling IK som är byns idrottsförbund, arrangerar tävlingar och arrangemang. De ansvarar för mountainbike-lederna, var med och utveckla Messlingen IK genom att bli medlem. Läs mer om Messlingen IK på Visit Messlingen genom att klicka på knappen nedan.

UTRUSTNING

Vi på Fjällriket Baggården vill göra naturen och aktiviteter tillgängliga för alla. Där entreprenörer driver med uthyrning och vi som destination har en aktivitets bank med utrustning till olika aktiviteter. Vi strävar efter att vara en destinationen där de olika aktiviteterna skall vara tillgängliga för alla.

FJÄLLRIKET

FJÄLLRIKET BAGGÅRDEN

MESSLINGEN 210

SE-840 95 FUNÄSDALEN

SVERIGE

Tel 0684 - 26200

info@gamlasidan.fjallriketbaggarden.se