KULTUR BAGGÅRDEN

Baggården är en äldre fjällby med mycket historia, Tillbaka till 80-talet då anläggningen var under full utveckling. Stugor byggdes och ett livllgt miljö med många andelsägare.  Något som vi på Baggården strävar efter nu idag genom att utveckla och förmedla den geuina fjäll destinationen Fjällriket Baggården. 

BAGGÅRDEN WÄRDSHUS, EN BYGGNAD MED HÄRLIG HISTORIA.
HÄRJEDALSTUGOR, HÄRLIG & MYSIG UPPLEVELSE
EN FJÄLLBY MED HISTORIA & KULTUR
Previous
Next

SVENSKA BYARS GATA

Fjällriket Baggården är en fjäll-destination under utveckling. Vi strävar efter att åstadkomma en fjällby med stark koppling till natur & svensk historia. Vi planerar att bygga ut en huvudgata som ska möjliggöra för folk att öppna verksamheter för att bidra till utvecklingen av det genuina Fjällriket Baggården. Ta kontakt med oss vid intresse av uppstart av verksamhet .

HÄRJEDALSSTUGOR

Baggården är en genuin fjällby med stugor som ursprungar från 80-talet. Härbren & stugor med alla nödvändigheter för en underbar vistelse. Vi erbjuder möjligheten att köpa andelsveckor i stugorna i BRF Baggården. Vi gör det möjligt att köpa sin andel för att knyta bandet till Fjällriket Baggården. Kolla in våra andelsveckor tillgängliga nedan.

KULTUREVENT

Vi försöker aktivt att hålla i event som fräjma Fjällriket Baggården som turist destination. Hör gärna av er vid sammarbeten för att upprätta event på Baggården eller närområdet.

FJÄLLRIKET

FJÄLLRIKET BAGGÅRDEN

MESSLINGEN 210

SE-840 95 FUNÄSDALEN

SVERIGE

Tel 0684 - 26200

info@gamlasidan.fjallriketbaggarden.se